Uniek wonen in de zeilen in meerstad

In De Zeilen in Meerstad onderzoeken wij samen met Bureau Meerstad de mogelijkheden voor een Seniorenhof. U kunt dromen, ideeën aandragen en meedenken over de ontwikkeling van dit bijzondere woonproject. Door uw woonwensen aan te geven, krijgen wij inzicht in uw wensen en ideeën. De komende periode gebruiken wij om de ontwikkeling van dit project te starten en concreter te maken.

Heeft u belangstelling voor dit woningbouwproject en vindt u het leuk om bij dit proces te worden betrokken en met ons mee te denken? Geef u dan op via het aanmeldformulier onder aan deze pagina.

WoonZaam is een samenwerking tussen ErinThuis en Trebbe.

Het plan

Deze groene locatie aan de vaargeul leent zich uitstekend voor een fijne woonplek. In de woonbuurt De Zeilen realiseren we een Seniorenhof. Op dit moment zijn we bezig met de planuitwerking.

WoonZaam

WoonZaam is een concept van Trebbe speciaal voor collectieve woonvormen. Voor Meerstad houdt dit in dat we (toekomstige) bewoners begeleiden bij vragen rondom wonen en verhuizen en hen begeleiden bij het smeden van het collectief die in het hof gaat wonen.

Nieuws

Dit unieke woonproject in Meerstad is volop in ontwikkeling. Bent u benieuwd naar het plan? U ontvangt het laatste nieuws als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief. Daarnaast kunt u hier de presentatie van 21 juli j.l. bekijken.

Locatie

De basisingrediënten van Meerstad zijn water, natuur en wonen. In de woonbuurt De Zeilen staat vooral het water centraal. De wijk ligt tussen de sluisverbinding en het natuurgebied Harksteder Broeklanden. U woont hier direct aan het water van het Woldmeer. Met daaromheen een weids omliggend landschap met ruige natuur.

Uw woonwensen

Dit unieke woonproject in Meerstad is volop in ontwikkeling. Nieuwsgierig geworden? Meld u dan vrijblijvend aan en laat uw woonwensen achter. Zo weten wij hoe u hier straks wilt wonen. We stemmen het plan zoveel mogelijk af op de toekomstige bewoners. U ontvangt periodiek een nieuwsbrief.

U maakt eenvoudig een account aan. Binnen uw account ziet u links in het menu 'Mijn woonwensen'.
Vul de vragenlijst in en denk mee over dit nieuwe woonhof!

 

Aanmeldformulier


Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken